Silence is easy

01 Mar, 2013

Ovo nije taj dan

I — Autor littlephoenix @ 17:28

Jao, nemoj. Nemoj danas, molim te, nisam raspoložena za teške teme. Pusti me danas da maštam, da verujem da može drugačije. Pusti da pomislim kako se ništa nije promenilo i kako se neće promeniti. 
Nemoj danas da pokušavaš da menjaš svet. Danas pusti da bude. Nek bude isti onaj stari, onaj naš na koji smo naviki. Hajde da danas verujemo da može, da hoće, da je bolje i da će samo tako i biti. Svakoga dana, sve bolje. 
Prećuti danas sve one loše stvari, pusti ih nek se zavuku u mračne podrume, nek tamo ostanu neko vreme. Danas su mi potrebni zraci sunca. Danas mi je potrebno da verujem. 
Jer danas mogu, hoću. Danas sam jaka samo za lepo. Danas me tužne stvari mogu slomiti lako. 

Oboj svet nekim drugim bojama, slaži me kako će sve biti uredu. Znam da neće, ali sam danas sklona da poverujem u svaku laž. Danas mi govori samo o osmesima, o dugama i leptirima, danas me laži da je svet ipak jedno divno mesto. Reci mi da je baš ovde pravo mesto za mene, reci da nema potrebe da želim nešto drugo jer baš ovde pripadam. Oh... Laži me, jer ovo nije dan za istinu.  

Reci kako mi se samo čini da su stvari takve kakve jesu. Reci da je to samo loš ugao gledanja, da zapravo ne vidim odavde onu lepu stranu. Osmehni se, nemoj reći da sam u pravu, danas mi nemoj to dozvoliti. 


Komentari

 1. Tako neka danas bude, sutra ne dozvoli da te lažu, već zadrži u sebi ovu današnju šarenu dugu u okicama i menjaj svet na bolje. Onako kako tebi prija, onako kako ti želiš! Sutra neka bude dan za istinu i iskrenost. Ili bar prekosutra!? :)

  Autor roksana — 01 Mar 2013, 19:12

 2. Roxy, duga je uvek tu u srcu i očima. A sutra, sutra ću da menjam sve što nije meni po volji. Realan svet protkan istinom. ;) :*

  Autor littlephoenix — 01 Mar 2013, 19:50

 3. Nekad je potrebno zaboraviti stvarnost,zatvoriti oči i misliti na nešto prelepo...a često je i stvarnost lepa:)

  Autor endzylove — 02 Mar 2013, 13:55

 4. @endzylove istina. I stvanost nekad ume da bude lepa, prelepa. Samo je ponekad lakse i lepse zatvoriti oci. ;) Pozdrav za tebe.

  Autor littlephoenix — 02 Mar 2013, 16:11


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs